Tristar BL-4473 VitaPower 2000 Blender

Item No. BL-4473
Looking for a fast, semi-professional Blender? With the BL-4473 VitaPower Blender 2000 you can quickly blend delicious soups, smoothies and crushed ice for cocktails, for example. This powerful high speed blender makes blending easy and fast thanks to its high power of 2000 watts. Adjust the speed
Description

Looking for a fast, semi-professional Blender? With the BL-4473 VitaPower Blender 2000 you can quickly blend delicious soups, smoothies and crushed ice for cocktails, for example. This powerful high speed blender makes blending easy and fast thanks to its high power of 2000 watts. Adjust the speed with the easy-to-operate button or use the pulse function where you can blend at the highest speed of 32,000 rotations per minute. Select one of the three pre-programmed programs and make a delicious smoothie for the whole family.

Powerful 2000 Watt motor
The VitaPower Blender is one of Tristar's most powerful blenders. This is due to the strong 2000 watt motor, 6 stainless steel blades and BPA free Tritan jug. Thanks to the powerful motor, you can even blend hard ingredients such as ice cubes, frozen fruit, peanuts and nuts. The sturdy 2-liter jug is resistant to rip and cracking. This makes your Vita Power Blender last a long time. This makes the blender super suitable for multiple and semi-professional use.

Practical to use
The Tristar Power blender has practical functions that make it even easier to use. First of all, the tritan jug is provided with a size indication, which makes it easy to measure the ingredients. The refill opening in the removable lid makes it very easy to add ingredients while blending without spilling.

Easy to clean
The Tristar VitaPower Blender can be completely disassembled, making it very easy to clean all parts of the blender properly. Another way to clean the blender very easily and quickly is to put warm water in the blender with a drop of dish soap. You let the blender run for a while and it is immediately clean!

What's in the box:
Tristar blender, blender jar, removable lid, food masher, manual

Reasons to choose the BL-4473 Vita Power 2000 Blender:

 • Very powerful 2000 watt motor to blend even the hardest ingredients
 • 6 stainless steel blades that make up to 32,000 rotations per minute
 • A strong 2 liter BPA free tritan blender jar to make smoothies, soups or cocktails for the whole family
Specifications
Number of heating elements 0
Number of products in package 1
Keep warm function No
Lid with refill opening Yes
Main material Plastic
Easy to clean Yes
BPA free Yes
LCD display No
Removable blade(s) No
Measuring cup Yes
Lid Yes
Dishwasher proof parts Yes
Non-slip feet Yes
Including recipe book No
Power plug type C - CEE 7/17 (round plug)
Rotations(rpm) 32,000 rpm
Volume(l) 2 l
Cordless No
Preprogrammed baking programs 0
Material jug High quality Tritan
Type of blender Power blender
Material stick NA
Type of speed Stepless
Diameter 0
Power supply Electricity
Material cup NA
Wattage(W) 2000 W
Safety switch No
Pulse function Yes
Ice crusher Yes
Power(W) 2000 W
Concealed heating element No
Illuminated push button Yes
Voltage(V) 230 V
Eco-mobilier FR NA
Carrying handle(s) Yes
Number of bottles 0
Lockable with safety switch Yes
Item is or works on batteries No
Power indication light(s) Yes
Power cord length(m) 1 m
Settings Yes
Number of knife blades 6
Colour Multi
Frequency(Hz) 50/60 Hz
Mixing accessory included Tamper
Control panel Turn System
Maximum temperature(°C) 0 °C
Speed settings 25
Including measuring bowl No
Automatic shut-off No
Cord storage No
EAN Item/Giftbox 8713016098610
Videos
Reviews (13)
 • Goede krachtige blender
  Ik heb deze blender een paar weken mogen testen en dit zijn mijn bevindingen. Om te beginnen is het een stevig en makkelijk te bedienen blender. Bedieningsknoppen zijn overzichtelijk en eenvoudig in het gebruik. - Grote (2L inhoud) stevige kan van plastic. Daardoor licht in gebruik. Duidelijke maatvoering in het Engels en Nederlands. Door de grote vond ik het makkelijk om hierin ook soep te maken voor mijn gezin, of ’s ochtends voor iedereen een heerlijke smoothie. - De kan staat stevig en kan gewoon op de blender geschoven worden. Je hoeft niet te schroeven - Stevige scherpe messen die makkelijk alles malen; van bevroren fruit, ijsblokjes en stukjes vlees voor in de soep. - Deksel heeft handige vulopening om ingrediënten toe te voegen of met de foodstamper de ingrediënten naar beneden te duwen. - Zeer krachtige motor. Gaat makkelijk door ijsblokjes heen maar ook alle ingrediënten voor soep. De snelheid is traploos te verstellen en er is ook een pulse knop. - Drie voorgeprogrammeerde programma’s: ijs, soep en smoothie. Eenvoudig de ingrediënten erin doen, juiste knop kiezen en blenden maar. Erg makkelijk. - Makkelijk schoon te maken. De onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser en blijven ook mooi na verschillende keren wassen. - standaard zitten er 2 extra rubber aandrijfstukjes bij voor de overbrenging van de motor naar de kan. Zo gaat de blender nog langer mee. Goed over nagedacht. Ik kan deze blender aanbevelen. Zeer krachtige motor zodat je eenvoudig mooie gladde smoothies en soepen kunt maken. En daarnaast zeer eenvoudig te reinigen.
 • Krachtige blender die goed schoon te maken is
  Deze blender is gebruiksvriendelijke en heeft vele functies. De kunststof 2-liter blenderkan is plezierig in gebruik en heeft een stevige deksel met een goede rubberen afdichting. In de deksel zit een extra transparant dopje met een maatverdeling. Ook is er een aanduwhulp aanwezig om tijdens het draaien van de blender nog iets veilig toe te voegen. Deze grote blender is 47 cm hoog. Dit maakt het voor ons lastiger om de blender in de keuken een plekje te geven. De blenderkan heeft een fijne schenktuit. De blender is traploos in te stellen van rustig, naar enorm snel. Bij lage snelheid is het geluidsniveau prima. Bij de hoogste snelheid maakt de blender veel geluid, zo rond de 84dB. Het is een blender met veel vermogen. Op de hoogste snelheid wordt de blenderinhoud goed fijngemalen en produceert de motor een briesje uit de onderkant. De blender heeft een aparte knop om bijvoorbeeld ijs, groente of fruit grof te hakken. De blender beschikt verder over diverse knoppen met verschillende functies. Er is een draaiknop voor de variabele snelheid, een aan/uit-knop is er de pulsknop en 3 verschillende knoppen, ijs, smoothie en soep. Bij de ijs-knop wordt er met een aantal korte pulsen ijs verpulverd. Met de smoothie-stand wordt er op hoge snelheid een gladde smoothie gemaakt. Met de soep-knop wordt er op een iets lagere snelheid een hoeveelheid soep gepureerd. De kunststof BPA-vrije blenderkan is goed onder de kraan schoon te spoelen. De blenderkan is aan de grote kant en is uit 1 stuk gemaakt. Het messengedeelte kan niet zonder te schroeven uit de kan worden losgehaald. Al met al een fijn stukje gereedschap in de keuken,
 • Grote blender, handig in gebruik
  Fijne grote blender. Handige preset opties en over het algemeen gewoon een heel stevig apparaat. Verder soms het idee dat die wat power tekort kwam tijdens het blenden waardoor dat ik er wat uit moest halen en het apart nog een keer moest doen. Verder weinig op aan te merken, Handig in gebruiksgemak maar wel heel luid.
 • Zeer krachtige blender
  Krachtige blender voor het maken van een smoothie, soepen en veel meer gladde substanties. Geen probleem om allerlei soorten (bevroren)fruit en noten te vermalen. De meeste keren gebruikt voor de smoothies maar ook soep, pindakaas en zelfs cakebeslag ermee gemaakt. Het cakebeslag was luchtig en zeer snel klaar zonder de boter te smelten. Pindakaas gemaakt zo fijn dat geen stukje pinda te vinden was. De automatische standen (ice-smoothie-soup) zijn zeer handig, de instelbare stand pluspunt (de maximale stand alleen gebruik om te testen), de pulse knop fijn om extra ingrediënten te vermalen De Blender is zeer krachtig. De kan is groot genoeg, nadeel is dat je snel te veel maakt.
 • Stevige blender
  Fijne blender met grote kan die stevig staat. Alles van smoothie, tot soep en ijs gaat even snel en gemakkelijk. Eenvoudig te bedienen en de kan mag in de vaatwasser. Enige nadeel is dat de blender vrij groot is en daardoor veel ruimte inneemt.
 • Zeer sterke blender
  Wat als eerste opvalt is de stevigheid van het geheel, en de omvang van de kan. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken, zeker met de vaste programma's (crushed ice, smoothies, soup). De kan is goed te vullen, en ook de afsluitende deksel sluit goed aan. In de hoogste stand blijft alles in de kan. Op de hoogste stand is wel het geluidsniveau pittig. Machine is krachtig genoeg voor bevroren fruit en noten, dus je kan helemaal los gaan met je creativiteit. Schoonmaken is eenvoudig, maar moet wel onder de kraan gebeuren. Al met al een prima apparaat, die ook gewoon op het aanrecht kan blijven staan. Ik heb dit product een aantal weken mogen testen en ben hierover zeer tevreden. Een aanrader.
 • Geweldige blender
  Ik ben ontzettend tevreden over deze blender! Om te beginnen is de kan echt heel erg stevig en heeft een grote inhoud zodat je in een keer meer kunt bereiden. Erg handig zijn de verschillende opties. Naast smoothies en soepen hebben we ook ijs er in gedaan. En dat was zo crushed ice! De blender ziet er heel mooi uit, waardoor het een echte eye catcher is. De vier mesjes maken de ingrediënten zeer snel in een gladde massa. De ingrediënten kun je makkelijk aanduwen via de deksel met het onderdeel dat er bij geleverd word. Het is alleen onduidelijk of de kan wel of niet in de vaatwasser mag. (Internet en de handleiding zeggen beide iets anders) maar met wat water en afwasmiddel er in, even kort aanzetten en hij is zo schoon. Kortom, wij willen niet meer anders !
 • Stevige blender
  Het is een blender met een fijne grote kan die stevig is. Blender staat stabiel en is eenvoudig in gebruik. Er zijn drie standen, smoothie, ijs en soep. Als je de knop indrukt voor wat je hem wilt gebruiken doet hij dat automatisch. De pulse knop is voor een sneller en fijner resultaat. Kan past in de vaatwasser. Hij is wel groot dus neemt veel ruimte in..
 • Gebruiksvriendelijke Blender
  Ik heb de Tristar Blender enkele weken mogen testen en dat is mij heel goed bevallen. Dacht ik in eerste instantie dat ik de blender voornamelijk voor het ice crushen zou gebruiken, dat is inmiddels veranderd. Elk programma op deze blender is fijn in het gebruik. Het ice crushen gaf goede resultaten. Ik heb het zelfs uitgeprobeerd met bevroren aardbeien. Het resultaat was niet helemaal wat ik ervan dacht maar ja het waren aardbeien en geen ijsblokjes. Ik heb er toen melk bij gedaan en dat even met de Puls schakelaar laten draaien en ik had een lekker vers bakje aardbeienijs. Soms moet je gewoon wat improviseren!! Dan het soup programma. Met een verspakket voor tomatensoep ging ik aan de slag. Ik had alle ingrediënten in de mengkan gedaan, zette het soupprogramma aan en echt binnen een halve minuut was het al een gladde massa. Ik was er verbaasd over want naast een zacht product als tomaat, ging er winterwortel aan stukken in, een groente bouillonblokje enz. dat was niet meer te zien na het draaien van het soup programma. Het was echt een gladde massa geworden. (En dan stond de stand niet eens op maximaal). Dan het programma om een smoothie te maken. Mijn favoriet geworden. Waarom? Wel, sinds een paar jaar kan ik niet meer zo goed melkproducten verdragen. Om toch goede voedingsmiddelen naar binnen te krijgen, ben ik gaan kijken hoe ik toch de juiste producten naar binnen krijg zonder allerlei toevoegingen. En dat is met smoothies maken o.a. Ik gebruik vers fruit voor de smoothie. Als het fruit eenmaal gemixt is, gaat er yoghurt of melk bij en laat ik het programma voor smoothie nog even draaien en ik heb een heerlijke smoothie. (Met voor mij het grote voordeel dat het nu wel lukt om melkproducten binnen te houden). Een aanrader deze Blender! (Wat wel handig zou zijn, vind ik, is een foldertje met recepten in de doos erbij. Zou heel fijn zijn voor iedereen en zeker voor mensen die onbekend zijn met het gebruik van een blender)
 • Handige krachtige blender
  Ik heb sinds enkele weken de Tristar Vitapower 2000 in huis. Door dit apparaat, die zo gemakkelijk in gebruik is, heb ik de groenten smoothies en fruit smoothies ontdekt. Een heel gezonde manier voor ons gezin om aan de vitaminen te komen. Ik maak de smoothies als tussendoortje of als maaltijdvervanger. Door de handige grote kom gaan alle ingrediënten in één keer bij elkaar erin. Binnen enkele minuten is de smoothie drink klaar of als maaltijd smoothie en wat grovere versie. Bevroren fruit in de blender is geen probleem voor de krachtige motor. Ik ben ook heel tevreden over het snel maken van een soep. Alles van tevoren snijden in grote stukken snijden. Ook hierbij is de ervaring dat er snel een gladde soep wordt gemaakt. Opwarmen, even door laten koken en eet smakelijk! De kan is niet zo zwaar als een glazen kan, dus makkelijk hanteerbaar. Ik ben er heel tevreden over, de knoppen geven duidelijk aan hoe het apparaat gebruikt moet worden.
 • Multifunctionele Blender
  Ik heb dit product 2 weken mogen testen. De blender is geweldig, heeft vele programma's, ijsblokjes fijnmalen, doen hij erg snel. Door de grote maatbeker is soep maken heel makkelijk, door de extra vul opening kun je tussendoor een ingrediënt nog toevoegen. De Pulse stant is handig als je net nog even wil blender. Deze blender kan zacht en heel hard, maar maakt weinig geluid. Een geweldig apparaat voor vele keuken klussen.
 • Fijne blender
  Deze mooie blender mocht is testen en gebruik hem nu al een aantal weken. Het is een mooie niet al te grote blender die niet veel ruimte in neemt. Hij is erg makkelijk schoon te maken omdat hij dus in de vaatwasser kan(ideaal!). Met de hand afwas kom je namelijk niet goed onder de messen. De blender heeft een flink vermogen en met zijn programma's weet hij precies hoe hard en hoe lang hij moet blenden. De pulse functie gebruik ik om bijvoorbeeld bij mijn ontbijt het bevroren fruit vast voor te malen. Het enige nadeel vind ik, is dat de kan niet vastgezet kan worden. Ik vind hem er maar los opstaan waardoor je bij het blenden je hand erop moet houden. Verder is de blender echt een aanwinst voor in de keuken. Ik gebruik hem hier zeker elke dag wel 1 of 2 keer.
 • Krachtige en degelijke blender
  Als smoothie lover ben ik altijd op zoek naar een goede blender. Zo’n apparaat maakt bij mij over uren, en ik heb er dus ook al een paar versleten. Deze heeft een voorgeprogrammeerd functie voor ice, smoothie en soup. En stopt dan vanzelf wanneer de tijd om is. Gevolg mooi ice schaafsel voor in een cocktail Een hele gladde smoothie zonder brokjes Maar ook een gladde soep of saus en zelfs voor een baby maaltijd. Mooi degelijk apparaat met een zeer krachtige motor. Echt een aanrader voor in elke keuken.
Spareparts
Manuals & downloads
  Loading
  Loading
  widget.js" async>
  Image title