Tristar FR-6956 Friteuse digitale Crispy

No. d'article FR-6956
Tristar FR-6956 Friteuse Électrique Digital Crispy Fryer – 4,5 L – Panneau de Contrôle Numérique – Parfaite pour toute la famille Vous voulez préparer des frites ou des snacks pour toute la famille en une seule fois ? Avec un volume de 4,5 litres, la Crispy Fryer Numérique FR-6956 est la friteuse à
Description

Tristar FR-6956 Friteuse Électrique Digital Crispy Fryer – 4,5 L – Panneau de Contrôle Numérique – Parfaite pour toute la famille

Vous voulez préparer des frites ou des snacks pour toute la famille en une seule fois ? Avec un volume de 4,5 litres, la Crispy Fryer Numérique FR-6956 est la friteuse à air idéale pour vous. Faire cuire des frites, des snacks, des cuisses de poulet, des pommes de terre tranchées, du poisson, mais aussi de nombreux autres aliments à la friteuse n'a jamais été aussi sain grâce à une cuisson sans huile.
Première friteuse Tristar équipée d'un panneau de contrôle numérique

La Crispy Fryer Tristar est unique en son genre avec son panneau de contrôle numérique avec écran LCD pour une utilisation encore plus facile. Sélectionnez l'un des 8 programmes de cuisson ou réglez le temps et la température de cuisson de votre choix. La température est réglable de 80 ⁰C à 200 ⁰C et la minuterie avec signal sonore peut être programmée jusqu'à 60 minutes. Avec une puissance de 1 500 watts, la friteuse chauffe très rapidement.
Excellents résultats

La friteuse numérique Tristar a une capacité XXL, vous pouvez cuire jusqu'à 1,2 kg de frites en une seule fois : de quoi nourrir toute la famille ! Grâce à une circulation de l’air à grande vitesse, vous obtenez des aliments très croustillants sans huile ou avec quelques gouttes d'huile : vos frites sont beaucoup moins grasses et plus saines. Mais ce n'est pas tout : vous pouvez également faire cuire, griller ou rôtir grâce à la Crispy Fryer. Dans votre friteuse à air, vous pouvez préparer facilement des plats à base de viande ou de poisson, mais aussi des légumes, des sandwiches, des gâteaux ou même des tartes.
Nettoyage facile

Pour un entretien encore plus pratique, la friteuse Tristar Digital Crispy Fryer est dotée d'un revêtement antiadhésif très facile à nettoyer. Le panier de la friteuse étant amovible, le nettoyage se fait en un rien de temps.
Utilisation sans danger

La friteuse Digital Crispy Fryer FR-6956 est parfaitement sûre. Notre friteuse à air est équipée d'une protection contre la surchauffe, vous n'avez donc pas à vous soucier d’une éventuelle surchauffe de l’appareil. De plus, vous pouvez également retirer le panier de la Crispy Fryer en toute sécurité grâce à la poignée « cool touch ». Grâce à cette technologie d’isolation, la poignée reste toujours froide. Enfin, la Crispy Fryer est équipée de pieds antidérapants pour qu'elle reste toujours immobile sur votre plan de travail.


Que contient la boîte ?

Tristar Digital Crispy Fryer, manuel d'utilisation

 • Pourquoi choisir la Digital Crispy Fryer Tristar FR-6956 ?
 • Grâce à sa très grande capacité de 4,5 litres, vous pouvez utiliser la Digital Crispy Fryer pour régaler toute la famille
 • Facile à utiliser grâce à son panneau de contrôle numérique avec 8 programmes, minuterie et réglage de la température
 • La technologie de cuisson par air chaud permet de faire frire, griller, rôtir et cuire
 • Même sans huile, l’air chaud permet d’obtenir des aliments très croustillants
Spécifications
Poignée(s) Oui
Nombre de produits dans l'emballage 1
Fonction maintien au chaud Non
Matière principale ABS
Compatibles avec le lave-vaisselle Non
Sans Bisphénol A Oui
Affichage digital Oui
Programme de cuisson automatisé Oui
Type de réseau Wi-Fi Pas de réseau WiFi
Tiroir ramasse-miettes amovible Non
Niveaux des rayonnages 0
Pièces compatibles avec le lave-vaisselle Non
Pieds antidérapants Oui
Livre de recettes inclus Non
Type de prise F - CEE 7/4 (Schuko)
Capacité(l) 4,5 l
Pièces détachées NA
Programmes de cuisson prédéfinis 8
Alimentation Electricité
Protection contre la surchauffe Oui
Nombre de programmes 8
Application disponible Non
Consommation en Watts(W) 1500 W
Puissance(W) 1500 W
Fonction mélanger Non
Type de friteuse Air chaud
Nombre de personnes 7
Système d'exploitation NA
Thermostat réglable Oui
Convient pour des encas Oui
Capacité(l) 4,5 l
Tension(V) 230 V
Signal de fin de cuisson Oui
Eco-mobilier FR NA
Poignée(s) isolante(s) Oui
Produit est ou fonctionne sur piles No
Revêtement antiadhésif Oui
Témoin(s) lumineux de fonctionnement Oui
Cordon d'alimentation(m) 1 m
Réglages Oui
Couleur Noir
Fréquence(Hz) 50/60 Hz
Panneau de contrôle digital
Adapté au camping Non
Température maximale(°C) 200 °C
Rôtisserie Non
Arrêt automatique Oui
Fonction minuterie Oui
EAN Item/Giftbox 8713016097583
Vidéos
Commentaires (14)
 • Geweldig
  De tristar airfryer is een fijn product met een mooie vormgeving en handig bedieningspaneel. De inhoud van 4,5 liter is superfijn je kunt makkelijk in één keer een grote hoeveelheid maken. De smaak is uitstekend en de producten zijn heerlijk krokant. De airfryer warmt snel op en de bereidingstijd komt overeen met wat op de verpakkingen staat. Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen door de weinige knoppen. Daarnaast is het erg gemakkelijk dat er ook voorgeprogrammeerde instellingen zijn die het nog gebruiksvriendelijker maken. De airfryer maakt weinig geluid en is een mooi aanzien op het aanrecht. Nadeel is wel dat hij warm kan worden. Het schoonmaken gaat eenvoudig, doordat je de onderdelen eruit kunt halen. Het uithalen van de bak gaat wat stroef, dat zou wat soepeler mogen. Ik raad de airfryer aan als een gezond en makkelijk alternatief voor bijvoorbeeld friteuse of oven.
 • Prima Fryer voor een goede prijs.
  Deze Tristar Crisp Fryer heb ik getest en ben er best tevreden over. De friet die ik heb gebakken en ook een paar kleine cakejes met m'n dochter waren goed. Let bij het bakken in de Crispy Fryer dat je de juiste keuze maakt in het soort friet. Kies hiervoor een merk/type dat geschikt is voor een Fryer. Ook even tussen de middag een kroketje op een broodje is snel geregeld. Ik weet niet of andere merken/typen het ook hebben maar de man kan niet in de vaatwasser volgens de instructies.. Da's jammer! Verder ben ik dik tevreden over het product! De mand is groot genoeg voor een gezin. De Tijd is instelbaar evenals de temperatuur. De vormgeving is ook prima en de bediening is goed. Ik beveel dit product dan ook aan. (Ik zat even te hanessen met het schoonmaken van het mandje... Hier zit een dubbele bodem in maar die kan je er zo uit pakken.. Had ik niet direct door )
 • fijn in gebruik
  Ik heb een week deze airfryer mogen testen. Ik ben erg enthousiast, nooit eerder een airfryer gehad en ook gebruiken wij geen frituurpan ivm de lucht van het frituren. hij was makkelijk neer te zetten en meteen te gebruiken, de gebruiksaanwijzig was erg duidelijk. Vind het een mooi apparaat en staat ook nog eens netjes op het aanrecht. Heb er producten voor gebruikt die ook bedoelt waren voor de airfryer van verschillende merken, alle producten kwamen er goed uit en vond het ook niet vet of zacht. Ook getest met meerdere personen en het makkelijk gebruiken van het apparaat vond ik zeer fijn duurt niet lang voordat hij warm is en je kunt hem meteen gebruiken. Wat ik zelf wel deed is vaker de frietjes omgooien dan wat er voorgeschreven stond en liet ze er ook iets langer in. Moet zeggen dat ik dit niet met de snacks deed die kwamen er meteen prima uit. Wat ik wel een nadeel vond is dat de buitenkant behoorlijk warm wordt, dit wordt wel aangegeven in de gebruiksaanwijzing en de bak gaat er stroef uit. De airfryer is makkelijk schoon te maken, jammer dat hij niet in de vaatwasser mag.
 • Heerlijke krokante frietjes met deze Airfryer
  Ik ben ontzettende blij met deze airfryer van Tristar. We hebben hem nu een paar weken mogen testen en hij valt echt goed in de smaak bij ons en de kinderen. De bakprestaties zijn echt fantastisch, de frietjes zijn super lekker krokant en even lekker of misschien zelfs nog we lekkerder dan uit een normale friteuse. De inhoud van de airfryer is groot genoeg (4,5L)om van 1 portie patat met ons gezin van 5 te eten. De lucht tijdens het bakken is bijna niet aanwezig en dit vond ik met een normale frituurpan echt verschrikkelijk. Ik ben zo enorm verrast door de airfryer dat ik hem echt niet meer kan wegdenken uit de keuken. Wij bakken verschillende dingen in de airfryer zo bakken wij bijvoorbeeld vissticks voor bij het avond eten. Als je opzoek bent naar een goede airfryer dan kan ik te Tristar echt aanraden.
 • Gebruiksvriendelijke airfryer voor weinig geld
  Het apparaat doet dimpelweg gewoon wat je ervan verwacht. Je kunt er frietjes in bakken, maar ook gewoon een cake of vis en vlees. Aardappelkroketjes worden ook mooi gaar, alleen moet je sommige producten schudden tijdens het bakken. Het apparaat mist ook accessoires voor bijvoorbeeld een cake te bakken. De inhoud is geoot genoeg voor een gezin en makkelijk schoon te maken. Er zit ook nog een los rooster in. Het digitale bedieningspaneel werkt erg handig en de vooraf ingestelde programma's zijn fijn in gebruik. Kortom een fijne airfryer voor een goede prijs.
 • fijne fryer
  makkelijk en fijn in gebruik. Neemt niet veel ruimte in en het bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken. De 4.5 liter inhoud is voor ons gezin meer dan genoeg. Enigste nadeel is dat veel snacks niet klaar zijn binnen de aangegeven tijd en temperatuur.
 • Fijne airfryer
  Een hele fijne airfryer zonder echte minpunten. De bakresultaten zijn erg goed en hij is snel op temperatuur. Duidelijk bedieningspaneel met handige programma's. Als ik toch een minpunt zou moeten geven dan zou het zijn dat het bakje vrij vast in het apparaat zit waardoor je soms per ongeluk op de knopjes drukt bij het openen om bijvoorbeeld te schudden.
 • Mooi compact
  Ik heb dit product een aantal weken mogen testen! En ik ben erg tevreden over. Ik kan er makkelijk met de hele familie van eten! En smaakt echt Crispy! Vaatwasserbestendig is hij helaas niet! Dat had wel een verbeterpunt kunnen zijn! Verder heeft het een mooi digitaal venster met allemaal verschillende programma's! Het apparaat zelf is mooi en compact! Soms was niet alles gelijk goed gaar! Dus dan liet ik het er iets langer inzitten!
 • Fijne fryer
  De Crispy Fryer is best goedkoop, maar bakt gewoon ontzettend goed. De snacks die ik met de fryer bak zijn lekker krokant en niet vet. Ik vond wel dat het volume van de piepjes erg hard staat en dit kon ik niet aanpassen.
 • Nooit meer een frituurpan
  De Tristar is een eenvoudig te bedienen apparaat. Voorgeprogrammeerde programma's. Geen onnodige accessoires erbij. Wat je uit de doos haalt zijn 3 onderdelen. De 'pan' waarin de etenswaren gaan. Een soort deksel/rooster die je altijd bovenop moet leggen en het apparaat zelf waarin je de pan schuift. Op het moment dat je dat doet komt er een menu te voorschijn op het touchscreen. Met behulp van plaatjes kan je het programma kiezen en daarna nog evt. de temperatuur of tijd handmatig aanpassen. Voorverwarmen is niet nodig. Er kan een hele zak patat in 1x in. Dan moet je tussendoor wel even schudden. Walmen zijn er niet. De geur is te vergelijken met patat uit een reguliere oven. 2 gevulde paprika's werden ook lekker gaar. O ja, even een maaltijd opwarmen gaat ook snel. Superhandig.
 • Gemakkelijk en snel
  Deze airfryer is een echte toevoeging aan onze keuken! Het bereiden van aardappeltjes, groente, vlees, broodjes en bittergarnituur gaat snel en eenvoudig. De airfryer is voorzien van een digitaal display, waar uit een aantal voor ingestelde programma’s te kiezen is. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf de tijd en temperatuur in te stellen. De airfryer hoeft niet voor te verwarmen en heeft voldoende ruimte om voor 4 personen een heerlijk knapperige bittergarnituur te maken. Na gebruik is de airfryer eenvoudig schoon te maken met een sopje, de losse onderdelen mogen helaas niet in de vaatwasser. Wij hebben hem nu een aantal weken mogen testen en zijn erg enthousiast!
 • Prima aparaat
  Na een paar jaar een andere airfryer gebruikt te hebben, nu deze gekozen. Is een goede keuze geweest. Erg tevreden over display, programma's en de anti aanbaklaag in mand.
 • Gebruiksvriendelijke crispy fryer
  Fijn en gebruiksvriendelijk product. Duidelijk en weinig toeters en en bellen. Mooi om te zien en maakt weinig geluid. Nadeel vind ik wel het plaatje wat je eruit moet halen om schoon te maken. Verder makkelijk schoon te maken en grote hoeveelheden krokant te bereiden.
Pièces de rechange
Manuels et téléchargements
  Chargement en cours
  Chargement en cours
  widget.js" async>
  Image title