Tristar AP-4787 Luftreiniger

Artikel-Nr. AP-4787
Dieser Tristar AP-4787 Luftreiniger bietet eine integrierte Qualitätsanzeige mit Farbindikatoren und drei verschiedene Filtersysteme. Der Vorfilter fängt Haare und (Fein-)Staub auf und der Kohlefilter entfernt unangenehme Gerüche. Zusätzlich werden durch den H13 HEPA-Filter Mikropartikel vernichtet.
Beschreibung

Dieser Tristar AP-4787 Luftreiniger bietet eine integrierte Qualitätsanzeige mit Farbindikatoren und drei verschiedene Filtersysteme. Der Vorfilter fängt Haare und (Fein-)Staub auf und der Kohlefilter entfernt unangenehme Gerüche. Zusätzlich werden durch den H13 HEPA-Filter Mikropartikel vernichtet. Auf diese Weise sorgt dieser leistungsstarke Luftreiniger für ein optimales Raumklima.

Eine Lösung für Allergien und Asthma-Beschwerden
Mit einem Luftreiniger schaffen Sie nicht nur ein gesünderes Raumklima – es gibt noch eine Reihe weiterer Vorteile. Pilze, Milben, Pollen und schlechte Gerüche sowie Viren und Bakterien werden beseitigt. Dieser Luftreiniger verbessert das Klima in Ihrem Zuhause, indem er (Fein-)Staub, Bakterien und Allergene aus der Luft filtert. Der Tristar Luftreiniger hilft daher auch, Allergie- oder Asthma-Beschwerden zu reduzieren.

Drei verschiedene Filter für die perfekte Luftqualität
Mit den drei verschiedenen Filtern sorgt dieser Lufterfrischer für ein optimales Klima in Ihrem Zuhause. Der Vorfilter fängt Haare und (Fein-)Staub auf. Dies ist sehr nützlich, wenn Sie oder ein Familienmitglied empfindlich auf Haustiere wie Katzen und Hunde reagieren. Der Aktivkohlefilter beseitigt unangenehme Gerüche im Haus und sorgt somit für reichlich frische Luft. Darüber hinaus vernichtet der H13 HEPA-Filter auch die übrigen Mikropartikel endgültig.

Große Reichweite
Dieser Tristar-Luftreiniger hat eine Reichweite von 25 m3 und ist daher für kleinere als auch größere Räume geeignet. Nach der CADR-Klassifizierung reinigt dieses Kraftpaket 200 Kubikmeter pro Stunde bei einem Geräuschpegel von 52 db. Obwohl der Luftreiniger Schwerstarbeit leistet, werden Sie sich dank seines sehr niedrigen Geräuschegels nicht durch ihn gestört fühlen.

Praktisches und modernes Design
Dieser Luftreiniger mit einer Leistung von 35 Watt verfügt über drei verschiedene Geschwindigkeitsstufen, eine Timerfunktion (2-4-8 Stunden) und einen Schlafmodus. Auf diese Weise können Sie diesen nützlichen Artikel genau nach Ihren eigenen Bedürfnissen und Vorlieben einstellen. Darüber hinaus überzeugt dieser Tristar Luftreiniger nicht nur durch sein schlichtes, weißes Erscheinungsbild, sondern auch durch eine praktische Qualitätsanzeige, die die Luftqualität anhand von Farben direkt wiedergibt. So steht Rot beispielsweise für eine niedrigere Luftqualität, wohingegen Blau auf eine ausgezeichnete Qualität hinweist.

Das ist im Lieferumfang enthalten:
Tristar Luftreiniger & Bedienungsanleitung

Gründe, die für den Tristar AP-4787 Luftreiniger sprechen:

 • Hilft, Allergie- und Asthmabeschwerden zu mindern
 • Hervorragende Luftqualität dank drei verschiedener Filter
 • Drei Geschwindigkeitseinstellungen, eine Timer-Funktion und ein Schlafmodus für eine optimale Benutzererfahrung
 • Aufgrund der großen Reichweite für kleinere und größere Räume geeignet
 • Ein modernes und praktisches Design, das perfekt in jeden Wohnraum passt
Spezifikationen
Anzahl der Produkte in der Verpackung 1
Geräuschpegel(dB) 52
Einklappbarer Handgriff Nein
HEPA-Filterklasse H13 HEPA
Hauptmaterial Acrylnitril-Butadien-Styrol
Wärmefunktion Nein
Geschwindigkeitsstufen 3
Art des Wi-Fi-Netzes Kein Wifi-Netzwerk
Anti-Rutsch-Füße Nein
Anzahl der Räder 0
Steckertyp C - CEE 7/16 (flat plug)
Kindersicherung Nein
An/Aus Schalter Ja
Überhitzungsschutz Ja
Gewicht(kg) 3,4
Leistung(W) 35
Leistung(W) 35
Wiederverwendbar Ja
HEPA-Filter Ja
Spannung(V) 240
Ökomobilisator FR NA
Artikel ist oder funktioniert mit Batterien No
Kontrolllampen Nein
Kabellänge(m) 1,8
Geeignet für Räume bis zu(m³) 60
Tragbar Ja
Farbe Weiß
Frequenz(Hz) 50 / 60
Abmessungen(cm) 22 x 22 x 41
Einsatzbereich Innenbereich
Bedienfeld Taste
Leistungsstufen 3
Mobil Ja
Timer Funktion Ja
Videos
Bewertungen (15)
 • Fijn apparaat, doet wat het moet doen
  Deze tristar luchtreiniger mogen testen en dat is goed bevallen. Kort samengevat: - Makkelijk in gebruik - Fijne kleurindicatoren van luchtkwaliteit - Laag geluidsniveau waardoor hij makkelijk kan aanstaan tijdens de nacht - Timer functie is handig als je weggaat - Helpt bij klachten als hooikoorts en astma Degelijkheid heb ik het apparaat te kort voor om die te beoordelen. Al met al een prima apparaat wat doet wat het belooft!
 • De perfecte luchtreiniger
  Via het testpanel kreeg ik de mogelijkheid om de Tristar luchtreiniger te testen. De luchtreiniger is tamelijk groot en wit van kleur, waardoor deze gemakkelijk te plaatsen is zonder dat deze overheerst. Tijdens het uitpakken en in bedrijf stellen heb ik ervaren dat het vrij simpel is om de filters te kunnen vervangen en schoon te maken. Het apparaat zelf is gemakkelijk te bedienen via tiptoetsen en het werkt intuïtief. Het is overduidelijk welke toetsen voor welke functie is. De luchtkwaliteit verbetert merkbaar: ik heb zowel een huisstof allergie, hooikoorts en astma en deze klachten waren merkbaar minder binnen een paar uur. Het buitenfilter vangt goed de haren van de katten op. De luchtreiniger geeft een lentegevoel, de lucht is lekker fris en de uitgeblazen lucht is koel. Dit zal met name in de zomer heerlijk zijn. Qua geluid valt het mee, alleen in de hoogste stand is de luchtreiniger duidelijk hoorbaar. De timer werkt perfect, al zal ik de luchtreiniger altijd aan laten staan omdat deze zo goed werkt. De automatische functie zorgt ervoor dat de lucht goed blijft, zodat je zelf het apparaat niet in de gaten hoeft te houden. De slaapmodus geeft een zacht geluid, hetgeen ik als rustgevend heb ervaren, het klinkt als een ochtendbriesje.
 • Lucht voelt echt schoner aan
  Dit apparaat zorgt (binnen de aangegeven max ruimte van 26 m²) echt voor prettigere "lucht" in ruimten. Voor je gevoel heb je meer zuurstof en hangt er heel snel niets meer van stof o.i.d. in de lucht. Het apparaat heeft ook een automatische stand, dat is heel handig. Het meet dan zelf de luchtkwaliteit en werkt navenant. ok de slaapmodus is prettig, en voluit is het aantal decibel al niet hoog, maar in slaapstand nog minder. De gekleurde ringen zijn erg handig om in een oogopslag te zien hoe het met de luchtkwaliteit gesteld is. Ik vind de witte uitvoering heel mooi, maar ook een zwarte aanbieden zou mooi zijn.
 • Apparaat haalt pollen uit de lucht
  Mijn ervaring is goed. Ik heb dit apparaat twee weken kunnen testen in maart en had al behoorlijk last van bepaalde pollen. Door het apparaat in mijn buurt te plaatsen namen de klachten af. Het apparaat is gebruiksvriendelijk. Alle toetsen wijzen voor zich waardoor je de stekker erin steekt, het apparaat in stelt en klaar. Het geluid ben ik minder over te spreken. Het is net een kruimeldief die constant aanstaat. Nu wende ik eraan en nam ik het geluid voor lief. Helaas mijn huisgenoten niet.
 • Goed product
  Dit apparaat doet wat ie moet doen namelijk de lucht verversen. Als je een allergie hebt, haalt deze mooi het stof uit de lucht en geeft een frisse lucht terug. Zet je hem uit als je slaapt dan merk je toch wel het verschil, dan zet hem liever in de nacht stand. In de nacht stand is ie heerlijk stil en geeft ie geen kleur licht weer (rood (slechte lucht kwaliteit) naar oranje, groen en blauw (uitstekende lucht kwaliteit)), dit is wel handig natuurlijk. Voordat je gaat slapen ververs alvast de lucht in je slaapkamer, je kunt dit doen door de timer functie te gebruiken (2-6 of 8 uur). Dit is ook ideaal als je hem alleen door de nacht aan wilt hebben, zet hem dan op 8 uur sta je op en is ie vanzelf uit gegaan. De luchtververser heeft 3 snelheden welke ongeveer van 20 tot 40 watt stroom verbruikt, wat niet te duur is en waardoor je hem in principe altijd aan kunt laten staan (wordt wel niet geadviseerd om zonder toezicht aan te laten). Het ontwerp best groot, dus houdt hier rekening mee als je hem op een nachtkastje wilt zetten. Het is wel een mooi ontwerp, gewoon lekker rond, daar houd ik wel van en past overal bij. Het filter is makkelijk te vervangen via de onderkant, even draaien en hij komt er zo uit. Ik weet niet hoe lang het filter meegaat, maar dit ligt ook weer aan je eigen omgeving, veel stof, haren van dieren etc., daar moet je gewoon rekening mee houden. Maar overal een goed product en raad hem wel aan als je zelf ook allergieën hebt.
 • Prima apparaat
  Het apparaat is met zo'n 50 cm hoogte, niet klein maar hij is ook niet storend groot en door zijn prettige uiterlijk misstaat hij niet in mijn interieur. De luchtreiniger is zeer snel te installeren en de gebruiksaanwijzing had ik daarbij nauwelijks nodig. Alle bedieningstoetsen zitten bovenop het apparaat en dat maakt de bediening eenvoudig. De LEDring bovenop het apparaat (die door kleuren de luchtkwaliteit aangeeft) is erg handig, alleen is het in een donkere kamer behoorlijk storend. Als je hem op de nachtstand zet gaat de verlichting wel uit. Het filter is zo groot als het apparaat zelf en is een zogenaamd 3 in 1 filter. Het vervangen van het filter is zeer eenvoudig. Ik vind het een fijn apparaat en zou het zeker el aanbevelen.
 • Eenvoudige bediening
  De bediening van het apparaat is zeer eenvoudig en wijst zichzelf. De touch toetsten (symbolen) bovenop het apparaat spreken voor zich. De autostand vind ik een erg fijne stand, het apparaat regelt zelf de snelheid op basis van de luchtkwaliteit. Het is ook heel fijn dat het apparaat doormiddel van kleurenlicht aangeeft hoe goed de lucht kwaliteit is (rood, oranje, groen, blauw). Bij het aanzetten van het apparaat op de autostand begon het apparaat direct op de laagste stand, omdat de luchtkwaliteit al heel goed was. Ik heb ook niet gezien dat deze verder terug ging dan groen (dus geen rood of oranje). Het geluidsniveau in de bijbehorende standen (bij blauw en groen) vind ik erg acceptabel Zelfs slapen lukt ons bij deze laagste standen.
 • Erg stille luchtzuiveraar
  We hebben dit artikel een paar weken mogen testen met een zeer tevreden resultaat. De luchtkwaliteit verbeterde aanzienlijk, de allergie voor stof werd een stuk minder tot bijna niet op de slaapkamer. Niet raar want deze is uitgerust met 3 verschillende filtersystemen. Ook de was de lucht veel frisser, schoner dan voorheen. Het gebruik is eenvoudig, apparaat uitpakken, even de handleiding lezen, daarna de stekker erin en aanzetten via de handige soft-touch bediening op automatisch. Boven op het apparaat zit de lucht kwaliteitsindicator, deze heeft handige kleuraanduidingen. Op automatisch gaat de luchtzuiveraar de luchtkwaliteit analyseren en tijdens dit proces zie je de verschillende kleuren langs komen. Het apparaat heeft meerdere standen, de automatische en slaapfunctie zijn het meest gebruikt. Maar je kan hem ook op een vaste stand zetten. Verder heeft hij ook een timerfunctie en een slaapmodus, erg handig voor tijdens de nachtrust. Deze luchtzuiveraar is dan echt heul stil. Conclusie een prima luchtreiniger.
 • Mooi ontwerp, krachtig
  Makkelijke bediening door aanraakpanel bovenkant, krachtige fan, verschillende standen voor verschillende toepassingen, kleurenindicator is prettig voor een snelle beoordleing luchtkwaliteit
 • Doet wat het beloofd
  Enkele weken heb ik deze luchtreiniger mogen testen. Op basis daarvan is deze review geschreven. Het uitpakken en installeren ging snel en binnen 5 minuten was de luchtreiniger al bezig met waarvoor hij bedoeld is. De filter was makkelijk te plaatsen, deze moet even uit de verpakking gehaald worden maar zit wel al op de juiste plaats. Door het gebruik van de touch knoppen is alles eenvoudig in te stellen en had ik de automatische stand snel gevonden. De luchtreiniger voelt stevig en degelijk aan. Om te zien hoe het staat met de luchtkwaliteit is er een mooie gekleurde ring in het apparaat zelf. Deze heeft 4 kleuren, van blauw naar rood waarbij rood een slechte kwaliteit aangeeft. Ondanks dat het er mooi uit ziet heb ik helaas geen manier kunnen vinden om dit licht uit te schakelen in normale modus. Al snel merkte ik verschil in de kwaliteit van de lucht. Hierbij moet ik wel zeggen dat ik normaal gesproken veel last heb van allergieklachten daardoor ik het verschil goed kon merken. Het 3 in 1 filtersysteem zorgt ervoor dat je geen rompslomp hebt met meerdere filters. Dit is handig wanneer de filter vervangen dient te worden aangezien dit scheelt in aanschaf van meerdere filters. Het buitenste gedeelte van de filter zorgt ervoor dat de haren van mijn 3 katten goed opgevangen werden. Wat mij ook direct opviel is dat de luchtreiniger erg stil is. Dit maakt hem ideaal om in een woonkamer, kantoor of slaapkamer te plaatsen. Wanneer de lucht flink vervuild is zal hij aanzienlijk veel geluid maken, echter is dit normaal om de lucht z.s.m. te reinigen. Ook is er goed nagedacht over de slaapmodus. De luchtreiniger is bijna niet te horen en de verlichting gaat bijna helemaal uit zodra je hem in slaapmodus zet. Hierdoor heb ik tijdens de week dat ik hem in de slaapkamer heb getest hier totaal geen last van ondervonden.
 • Geweldig apparaat
  Het is een feestje om dit apparaat uit te pakken, het ziet er erg mooi uit. De bediening is supersimpel, de bediening zit bovenop en de toetsen spreken voor zich. Standen 1,2,3 en nachtstand, timer, automatische stand, echt duidelijk. Het apparaat geeft met een verlichte ring vlak onder de bovenkant aan wat de luchtkwaliteit is, de kleur varieert van rood tot blauw. In de nachtstand gaat deze ring uit. Ik heb het apparaat een aantal weken mogen testen en was daar erg blij mee omdat we met twee honden en een tuin veel haren stof en pollen in huis hebben en ik heb last van hooikoorts dus was erg benieuwd naar de werking. Het apparaat verrast in werking, de lucht is echt merkbaar schoner en ik had minder last van een verstopte neus en branderige ogen. We hebben hem eigenlijk de hele dag aan staan, meestal in de nachtstand, dan hoor je hem niet. Ik vind stand 1 ook prettig, maar anderen horen hem dan toch wel. Maar dat geluid is een aangenaam zoemen, en ik vind ook stand 1 echt heel stil. Wat opvalt is dat als het apparaat dichtbij staat er een beetje een koud aanvoelende luchtstroom merkbaar is, dus we hebben hem wat verder weg gezet en toen was dat effect weg. Echt een aanrader!
 • Vrij compact en duidelijke bediening
  Wij hebben deze luchtfilter mogen testen. Het apparaat zelf is niet de kleinste, maar we hebben een bevochtiger die een stuk groter is en hij past op onze geteste plekken prima. We vinden zelf de auto functie ideaal. In deze functie gaat de fan sneller draaien als de kwaliteit van de lucht slechter wordt. Het is ons wel opgevallen dat bij niet verder terug gaat dan groen. Hij wordt pas weer blauw als je hem uit en meteen weer aan zet. De timer functie doet wat je verwacht, en ook de slaapmodus doet zijn werk. Van mij had het ene lampje nog net iets minder gemogen, maar hij is niet te storend. De bediening is zeer makkelijk, de iconen zijn duidelijk en geven goed hun functie aan. Ik vind het muisstil in de blauwe en groene standen, ja je hoort hem, maar de TV hoeft niet harder. Hoewel we het niet kunnen bewijzen, hadden we beide het idee dat de kwaliteit van de lucht in de ruimte zeker beter was. En als we een aantal keer langs liepen ging het licht soms op rood en ging de filter zijn werk doen. Al snel was hij weer in de normale ‘groene’ stand.
 • Je merkt meteen verschil.
  Wat een opmerkelijk verschil in luchtkwaliteit in huis! Zodra het apparaat aangaat merk je het direct. De lucht die je inademt is "frisser". Het heeft ook een positief effect op hooikoortsklachten, persoonlijk merkte ik een heel groot verschil aan mijn ogen. We hebben deze luchtververser mogen testen. Het apparaat heeft een mooi design en is van stevige kwaliteit. Het is makkelijk te bedienen en geeft de luchtkwaliteit aan met behulp van kleuren. Blauw (zeer goed), groen (goed), geel (matig), rood (slecht), wat ook nog eens een mooi effect geeft. Deze optie is ook naar wens uit te zetten. Het apparaat werkt al heel erg stil maar heeft ook nog een speciale slaap stand die de verlichting van het bedieningspaneel dimt/dooft en het gebruik extra stil maakt. Ook zit er een timer op van 2, 4, of 8 uur waarna hij automatisch uit gaat. Een aanrader voor een aangenamer leefklimaat in huis!
 • Super fijn luchtfilter
  Wij hebben deze luchtfiltering nu 2 weken bij ons in huis staan. Dit heeft voor ons zeker wel wat verbeteringen opgeleverd. We hebben allemaal een lichte vorm van allergie en deze klachten zijn duidelijk wat verminderd. Door de kleuren kan je ook duidelijk zien hoe de luchtkwaliteit in huis is. Blauw is super goed en rood is slecht. Hij maakt als hij op automatisch staat eigenlijke geen geluid. Behalve als er iets gebeurt waardoor de lucht kwaliteit veranderd dan hoor je hem even tot de lucht kwaliteit weer goed is. Hij makkelijk in gebruik. Dat zelfs onze dochter van 9 hem kan bedienen. Het filter is best wel groot, waar je wel rekening mee moet houden waar je hem in je kamer plaatst. Wij vinden de luchtververser echt een fijne aanvulling in onze woning vooral dat met 2 katten in huis wij toch echt minder last hebben van onze allergieklachten
Ersatzteile
  Laden
  Laden
  widget.js" async>
  Image title