Tristar KB-7532 Kühlbox

Artikel-Nr. KB-7532
Mit einem Volumen von 26 Litern ist die Tristar KB-7532 Kühlbox sehr geräumig Durch das thermoelektrische System können Sie das Gerät nicht nur zum kühlen, sondern auch zum Erwärmen verwenden. Das bedeutet, dass Sie mit der Box nicht nur kalte Getränke, sondern auch warme Mahlzeiten mitnehmen
Beschreibung

Mit einem Volumen von 26 Litern ist die Tristar KB-7532 Kühlbox sehr geräumig Durch das thermoelektrische System können Sie das Gerät nicht nur zum kühlen, sondern auch zum Erwärmen verwenden. Das bedeutet, dass Sie mit der Box nicht nur kalte Getränke, sondern auch warme Mahlzeiten mitnehmen können.

Perfekt für unterwegs
Dank des geringen Gewichts von 4,6 kg und dem integrierten Griffbügel können Sie die Tristar Kühlbox mühelos zum Strand oder Campingplatz mitnehmen. Die 26 Liter Fassungsvermögen bieten reichlich Platz für allerlei Erfrischungen. Ein weiterer Vorteil der KB-7532 Kühlbox ist die Möglichkeit zu erwärmen. Sie können dadurch auch warme Speisen mitnehmen.

Thermoelektrische Kühlung
Die KB-7532 Kühlbox arbeitet thermoelektrisch und kühlt bis auf 18 °C unter die Umgebungstemperatur herunter. Sie kann aber auch auf 65 °C erwärmen. Die Kühlbox kann im Auto an 12 V und am Stromnetz mit 230 V betrieben werden.

Durchdachtes Design
Wegen ihres praktischen Designs ist diese Tristar Kühlbox sehr praktisch im Gebrauch. Der Deckel ist abnehmbar, ist aber auch mit einer Sicherheitsverriegelung ausgestattet. Wird die Kühlbox nicht benötigt, kann das Netzkabel dank der integrierten Kabelaufwicklung verstaut werden und stört nicht. Die Kühlbox ist einfach zu reinigen.

Lieferumfang:
Kühlbox, 12 V-Stecker (DC), 230 V-Stecker, Bedienungsanleitung

Gründe zur Auswahl der Tristar KB-7532 Kühlbox:

 • Mit einem großen Volumen von 26 Litern immer kühle Erfrischungen parat
 • Kühlt bis 18⁰ C unter die Umgebungstemperatur und erwärmt auf bis zu 65 °C
 • Perfekt für unterwegs dank des geringen Gewichts von 4,6 kg und dem integrierten Griffbügel
 • Thermoelektrische Kühlung mit 12-V-Stecker und 230 V-Stecker
 • Praktisches Design mit abnehmbarem Deckel, Sicherheitsverriegelung und Kabelaufwicklung
Spezifikationen
Tragegriffe Ja
Anzahl der Produkte in der Verpackung 1
Geräuschpegel(dB) 35
Qualitätszeichen KEMA Nein
Frostfreier Modus Nein
Smarthome-Funktion Nein
Integrierter Kühlkompressor Nein
Steckertyp C OLD
Inhalt(l) 25
Geeignet für Steckertyp 5-Pol-Stecker (Perilex)
Kühlt unter Umgebungstemperatur bis zu(°C) 18
Klimaklasse N +16°C ~ +32°C SN +10°C ~ -32°C
Gewicht(kg) 4,6
Leistung(W) 40-58
Leistung(W) 58
Qualitätszeichen EMC Ja
Euroslot Nein
Kapazität(l) 26
Ökomobilisator FR NA
Gefrierleistung(kg) 0
Tragemöglichkeit Ja
Kühlsysteme Thermoelektrisch
Verschließbar mit Sicherheitsverschluss Ja
Artikel ist oder funktioniert mit Batterien No
Kabellänge(m) 1,7
Energiekategorie 10
Farbe Anthrazit
Frequenz(Hz) 50
Abmessungen(cm) 32.1 x 44.1 x 44.5
Auch zum Campen geeignet Ja
Kabelaufwicklung Ja
Bewertungen (8)
 • Warm en koud in 1 doos
  Heb 'm nu al een paar weken en op verschillende manieren mogen testen. Samengevat krijgt je witte wijn bibberend koud uit de fles en je warme eten bijna zo warm uit de kist op de temperatuur waarom deze erin is gestopt. Met name Chinees leent zich daar goed voor, maar ook pannenkoeken. En als je klein behuisd bent kan deze uitstekend als eigen studenten koelkastje dienstdoen, zodat niemand je spullen snaait. Als je 'm op ECO zet is ie lekker geruisloos. Wel handig als ie in je kamer staat. Verstandige en betrouwbare aanschaf.
 • Handige koelbox voor onderweg
  Het handige van deze koelbox is dat je hem zowel thuis in de tuin als onderweg in de (vracht)auto kan gebruiken. Door de vergrendeling met de draagbeugel hoef je ook niet bang te zijn dat hij omvalt en alles eruit rolt. Onder een klepje in het deksel zitten de snoeren netjes weggewerkt als je ze niet gebruikt. Daar zitten ook de keuze schakelaars voor warm/koud en eco/power mode. Helaas is het contrast wat slecht dus je moet goed kijken welke kant je de schakelaars opzet. In de eco stand is het apparaat lekker stil, in de power mode hoor je hem goed. Aan de kleur van het lampje onder het klepje kan je zien of je hem op koelen (groen) of verwarmen (rood) hebt gezet. Door de hoogte en het handige tussenschot kan je ook grote limonadeflessen goed meenemen. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor andere dingen. Mijn advies is om hem thuis al aan te zetten en dan net voor je weggaat te vullen met spullen uit de koelkast, dan houdt hij het goed op temperatuur. Verwarmen/warmhouden heb ik zelf nog niet geprobeerd.
 • Erg fijne koelbox
  Deze koelbox koelt erg goed, in een koude omgeving kun je hem dus het beste instellen op de eco stand omdat anders de inhoud misschien bevriest. Op stand normaal is de koelbox duidelijk hoorbaar op stand eco is hij nagenoeg stil, dit is overigens tijdens normaal gebruik in bijvoorbeeld de auto geen probleem omdat je dan toch het geluid van de auto, radio, etc. hebt. Een van de pluspunten is dus dat deze koelbox te gebruiken is op zowel 230V als 12V, hierdoor kun je onderweg je dranken nog beter en langer gekoeld houden dan met koelelementen. 4 anderhalve liter flessen kunnen makkelijk rechtop staan en dan blijft er nog meer dan voldoende ruimte over voor kleinere flessen, blikjes of andere etenswaren. Al met al een zeer fijne koelbox.
 • Van alle markten thuis
  Ik heb de koelbox getest in de volle zon. Het was 22 graden in de zon en in de koelbox op het volle vermogen 13 graden. Daarna heb ik deze binnen gezet. Daar werd de binnentemperatuur van de koelbox 6 graden. Net zoals een koelkast normaal gesproken. De koelbox heeft een vak waarin je beide kabels kunt opbergen, daar draai je makkelijk de klep overheen. Ook heeft de koelbox een handvat waaraan je het gemakkelijk kunt dragen. Ook zorgt deze ervoor dat de deksel op slot kan. Pluspunten: geen koelelementen nodig, warmte functie en uitneembaar schot Minpunt: zware deksel
 • Super koelbox
  Fijne en mooie koelbox, Ruim genoeg voor 2 personen om gekoelde produkten mee te nemen voor dagje weg of op vakantie. Kan koelen en verwarmen, en dat zie je bijna nooit, en hij is geruisloos. Handig de 12 volt stekken voor in de auro een ook te gebruiken thuis of op je hotelkamer. Voor diegene die een nieuwe koelbox zoekt of een vervanger is dit zeker een aanrader.
 • praktische koelbox
  Na dit product enige tijd in gebruik te hebben kom ik tot de conclusie dat het een mooi product is dat voldoet aan mijn verwachtingen. Hij kan zowel in de auto als op een stopcontact worden aangesloten. Dat maakt hem, ook qua vorm, praktisch om mee te nemen op reis. Overigens werkt ook de warmtefunctie prima waarmee het een mooi ding is dat zowel voor koelen als warmhouden goed gebruikt kan worden.
  Laden
  Laden
  widget.js" async>
  Image title