Tristar KB-7532 Cool box

Item No. KB-7532
The Tristar KB-7532 cool box is very spacious with a volume of 26 litres. The thermoelectric system allows you to not only use it to cool down, but also to heat up. Therefore, you can choose to bring cold drinks in the cooler, but you can also choose to take hot meals with you. Perfect for on the
Description

The Tristar KB-7532 cool box is very spacious with a volume of 26 litres. The thermoelectric system allows you to not only use it to cool down, but also to heat up. Therefore, you can choose to bring cold drinks in the cooler, but you can also choose to take hot meals with you.

Perfect for on the road
The Tristar cool box is easy to take with you to the beach or the campsite, thanks to the light weight of 4.6 kilograms and the integrated handle. The large volume of 26 litres provides plenty of space for all types of refreshments. Another advantage of the KB-7532 cool box is the possibility to heat, so you are also enabled to bring hot meals with you.

Thermoelectric cooling system
The KB-7532 cool box is thermoelectric and cools up to 18⁰ C below ambient temperature, but also heats up to 65° C. Moreover, the cool box can be used in the car on 12V and also on electricity on 230V.

Smart design
This Tristar cool box is very convenient to use, thanks to the practical design. The lid is detachable but also provided with a safety lock. You will not be bothered by the cord when the cool box is not in use, thanks to the power cord storage. The cool box is easy to clean.

What’s in the box:
Tristar Cool box, 12V DV plug, 230V plug, instruction manual

Reasons to choose the Tristar KB-7532 Cool Box:

 • Always cold refreshments at hand with a large volume of 26 litres
 • Cools up to 18⁰ C below ambient temperature and heats up to 65° C
 • Perfect for on the road thanks to the light weight of 4.6 kilograms and integrated handle
 • Thermoelectric cooling system with 12V plug and 230V plug
 • Practical design with detachable lid, safety lock and cord storage
Specifications
Handle Yes
Number of products in package 1
Noise level(dB) 35
Quality mark KEMA No
Frost free mode No
Smarthome function No
Built-in cooling compressor No
Power plug type C OLD
Volume(l) 25
Suitable for type of plug 5 Pin plug (Perilex)
Cools below ambient temperature up to(°C) 18
Climate class N +16°C ~ +32°C SN +10°C ~ -32°C
Weight(kg) 4.6
Wattage(W) 40-58
Power(W) 58
Quality mark EMC Yes
Euroslot No
Capacity(l) 26
Eco-mobilier FR NA
Freezing capacity(kg) 0
Carrying handle(s) Yes
Cooling systems Thermoelectric
Lockable with safety switch Yes
Item is or works on batteries No
Power cord length(m) 1.7
Energy category 10
Colour Anthracite
Frequency(Hz) 50
Dimensions(cm) 32.1 x 44.1 x 44.5
Suitable for camping use Yes
Cord storage Yes
Reviews (8)
 • Warm en koud in 1 doos
  Heb 'm nu al een paar weken en op verschillende manieren mogen testen. Samengevat krijgt je witte wijn bibberend koud uit de fles en je warme eten bijna zo warm uit de kist op de temperatuur waarom deze erin is gestopt. Met name Chinees leent zich daar goed voor, maar ook pannenkoeken. En als je klein behuisd bent kan deze uitstekend als eigen studenten koelkastje dienstdoen, zodat niemand je spullen snaait. Als je 'm op ECO zet is ie lekker geruisloos. Wel handig als ie in je kamer staat. Verstandige en betrouwbare aanschaf.
 • Handige koelbox voor onderweg
  Het handige van deze koelbox is dat je hem zowel thuis in de tuin als onderweg in de (vracht)auto kan gebruiken. Door de vergrendeling met de draagbeugel hoef je ook niet bang te zijn dat hij omvalt en alles eruit rolt. Onder een klepje in het deksel zitten de snoeren netjes weggewerkt als je ze niet gebruikt. Daar zitten ook de keuze schakelaars voor warm/koud en eco/power mode. Helaas is het contrast wat slecht dus je moet goed kijken welke kant je de schakelaars opzet. In de eco stand is het apparaat lekker stil, in de power mode hoor je hem goed. Aan de kleur van het lampje onder het klepje kan je zien of je hem op koelen (groen) of verwarmen (rood) hebt gezet. Door de hoogte en het handige tussenschot kan je ook grote limonadeflessen goed meenemen. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor andere dingen. Mijn advies is om hem thuis al aan te zetten en dan net voor je weggaat te vullen met spullen uit de koelkast, dan houdt hij het goed op temperatuur. Verwarmen/warmhouden heb ik zelf nog niet geprobeerd.
 • Erg fijne koelbox
  Deze koelbox koelt erg goed, in een koude omgeving kun je hem dus het beste instellen op de eco stand omdat anders de inhoud misschien bevriest. Op stand normaal is de koelbox duidelijk hoorbaar op stand eco is hij nagenoeg stil, dit is overigens tijdens normaal gebruik in bijvoorbeeld de auto geen probleem omdat je dan toch het geluid van de auto, radio, etc. hebt. Een van de pluspunten is dus dat deze koelbox te gebruiken is op zowel 230V als 12V, hierdoor kun je onderweg je dranken nog beter en langer gekoeld houden dan met koelelementen. 4 anderhalve liter flessen kunnen makkelijk rechtop staan en dan blijft er nog meer dan voldoende ruimte over voor kleinere flessen, blikjes of andere etenswaren. Al met al een zeer fijne koelbox.
 • Van alle markten thuis
  Ik heb de koelbox getest in de volle zon. Het was 22 graden in de zon en in de koelbox op het volle vermogen 13 graden. Daarna heb ik deze binnen gezet. Daar werd de binnentemperatuur van de koelbox 6 graden. Net zoals een koelkast normaal gesproken. De koelbox heeft een vak waarin je beide kabels kunt opbergen, daar draai je makkelijk de klep overheen. Ook heeft de koelbox een handvat waaraan je het gemakkelijk kunt dragen. Ook zorgt deze ervoor dat de deksel op slot kan. Pluspunten: geen koelelementen nodig, warmte functie en uitneembaar schot Minpunt: zware deksel
 • Super koelbox
  Fijne en mooie koelbox, Ruim genoeg voor 2 personen om gekoelde produkten mee te nemen voor dagje weg of op vakantie. Kan koelen en verwarmen, en dat zie je bijna nooit, en hij is geruisloos. Handig de 12 volt stekken voor in de auro een ook te gebruiken thuis of op je hotelkamer. Voor diegene die een nieuwe koelbox zoekt of een vervanger is dit zeker een aanrader.
 • praktische koelbox
  Na dit product enige tijd in gebruik te hebben kom ik tot de conclusie dat het een mooi product is dat voldoet aan mijn verwachtingen. Hij kan zowel in de auto als op een stopcontact worden aangesloten. Dat maakt hem, ook qua vorm, praktisch om mee te nemen op reis. Overigens werkt ook de warmtefunctie prima waarmee het een mooi ding is dat zowel voor koelen als warmhouden goed gebruikt kan worden.
  Loading
  Loading
  widget.js" async>
  Image title